Роберт Левандовски чупи рекорди в Барселона още преди официалния си дебют


Роберт Левандовски чупи рекорди в Барселона още преди официалния си дебют
Снимка: Getty Images

27325 0

Подписването на Роберт Левандовски без съмнение е сделката на лятото в стил "блаугранас". Барселона удари масата на европейския пазар с подписа на Златната обувка и феновете приеха новината с ентусиазъм. Доказателството е, че този петък е насрочено официалното представяне на поляка , което ще се състои на "Камп Ноу" и в предвид от скоростта на закупуване на билети, то ще бъде масово.

Миналия петък, седмица преди представянето, уебсайтът на Барса предостави билетите на привържениците със карти, които реагираха бързо, като поискаха много голям брой от тях. От понеделник клубът отвори заявления за широката публика. Отговорът беше масивен и всъщност каталунския тим беше принуден да отвори още зони на "Камп Ноу", за да отговори на търсенето. В този смисъл и въпреки факта, че първата трибуна не е отворена за фенове от съображения за сигурност, много вероятно е цялата останала част от съоръжението да събере фенове, които искат да видят дебюта на Левандовски.

Когато Роналдиньо беше представен на 21 юли 2003 г., 25 000 фенове се стекоха, за да посрещнат бразилеца. Неговата беше една от най-популярните премиери, виждани някога в клуба, но като се има предвид скоростта на придобиване на (безплатни) билети, която представянето на полския нападател има, много вероятно е цифрата да остане анекдот следващия петък.

А ето и как Роберт Левандовски се сбогува с бившите си съотборници от Байерн Мюнехен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички