Левандовски: Не разговарях с никой от Барса преди трансфера ми тук


Левандовски: Не разговарях с никой от Барса преди трансфера ми тук
Снимка: Getty Images

1930 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски разкри, че не се е съветвал с никого от клуба, преди да премине на "Камп ноу" от Байерн Мюнхен. Това се случи миналото лято, след дълга трансферна сага.

"Не разговарях с никого от Барселона за трансфера преди моето пристигане. Сам разбирах в какъв клуб отивам. Не мислех за това какво е било в Барса, а за това какво ще бъде. Да се върна (с Барса) на върха - това е страхотно предизвикателство", заяви полската звезда в интервю за "Kanal Sportowy".

След мача с Майорка в Ла Лига, в който Левандовски изкова победата с единствения си гол в срещата, треньорът на каталунците Шави беше преизпълнен с емоции.

"Левандовски дава увереност. Той е голмайстор, топ играч, един от най-добрите в света, ако не и най-добрият. Той не само вкарва, но и работи за отбора, пресира и помага на съотборниците си", каза Шави.

През настоящия сезон 34-годишният поляк вкара 12 гола за "блаугранас" и даде 2 асистенции в 9 мача за тима във всички турнири. А ето как големият Давид Вия похвали Левандовски наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички