Левандовски е в голяма дупка: Никога не се случвало след началото на 2018 г.


Левандовски е в голяма дупка: Никога не се случвало след началото на 2018 г.
Снимка: Getty Images

2402 0

Барселона е в незавидна ситуация през последните седмици, макар че остава в борбата за титлата в Ла Лига и продължава към елиминациите в Шампионска лига. 

Големи проблеми за Барса в атака

Възпитаниците на Шави обаче имат огромен проблем със завършването на головите си ситуации от началото на сезона. Само в Испания разполагат с повече от 40 пропилени "големи шансове", а напоследък в оптимално състояние не е и Роберт Левандовски. 

Полякът бе трансфериран от Байерн Мюнхен още през миналата година с големи очаквания и се справи задоволително през първия си сезон, но формата му спадна в последно време. Това се случва, докато заплатата му в Барселона се увеличава. 

Левандовски не може да намери правилния ритъм

Какво се случва с формата на Лева

След изминалото гостуване на Валенсия в събота вечер се оказа, че за първи път от февруари 2018 г. насам - полякът не успява да реализира по време на четири поредни гостувания в турнир от петте най-елитни първенства в Европа. 

На практика Левандовски разполага със само две попадения при визити на Барселона в Ла Лига от началото на сезона и те паднаха още през месец август. Тогава каталунците печелиха срещу Виляреал и Осасуна като гости с гол разлика, а полякът бе сред реализаторите. 

От началото на кампанията полякът има 8 гола и 3 асистенции след 15 двубоя в Ла Лига и гол и асистенция след 5 двубоя в Шампионска лига. Вижте дали Левандовски ще остане в Барселона!

Още: "Бомба" в Испания: На Барселона ѝ писна - продава Левандовски през лятото

Скарани ли са? Левандовски обясни какво се случи между него и Ламин Ямал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички