Лео Меси все пак е контузен и не е сигурен за първия мач на Барселона?


Лео Меси все пак е контузен и не е сигурен за първия мач на Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

1205 0

Остава десетина дни до подновяването на Ла Лига, където Барселона и Реал Мадрид ще продължат да се борят за титлата. Има обаче вероятност каталунците да бъдат без голямата си звезда - Лионел Меси. По-рано се появи информация, че аржентинецът е пропуснал тренировка, но не заради контузия, според Mundo Deportivo.

Не на такова мнение обаче са други медии. Според TV3 Лео Меси е изпитал остри болки в десния крак във вторник вторник и се е подложил на скенер, за да се установи причината. TV3 съобщава, че Меси е можел да претърпи микротетър, което би го оставило точно на границата на първия мач, срещу Майорка. Периодът на възстановяване от такива наранявания обикновено е около 10 дни.

Ясно е, че медицинските служители на Барселона ще прекратят всякак друга работа отсега, за да гарантират, че аржентинският ас ще е готов до 13 юни, когато Барса започва маратона от 11 мача за почти пет седмици - което би изисквало усилия извън възможностите на повечето от отбора на Сетиен. А каква кошмарна клауза в договора на Меси окончателно отпадна - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички