Лео Меси няма търпение да работи с Ернесто Валверде


Лео Меси няма търпение да работи с Ернесто Валверде
Снимка: Getty Images/Guliver

2079 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси обяви, че няма търпение да започне работа с новия треньор на тима Ернесто Валверде. Валверде пое каталунците след като Луис Енрике се отказа от поста си след края на сезона. Първият мач, в който специалистът ще е начело на тима е следващата седмица срещу Ювентус в Ню Джърси.

Лятото бе доста заето за аржентинския голмайстор, който първо се ожени за дългогодишната си приятелка Антонела Рокузо, след което бе на меден месец, а преди началото на турнето на отбора, той се прибра в Барселона, където се разбра с ръководството за новия си договор.

"С новия треньор всичко ще е различно. Не знам как ще се справя като треньор, тъй като не съм работил с него, но като човек е страхотен. Работил е като треньор на Валенсия и Билбао, като съм чувал, че се справя добре", сподели Меси, който в момента е в Токио за заснемането на нова реклама.

"Лично аз съм много развълнуван и нямам търпение новият сезон да започне. Имаме нови треньори и нови асистенти. Бих искал да се сработя и свърша добра работа с тях през следващия сезон", допълни още аржентинецът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички