Манчестър Сити и ПСЖ шокират Барселона с оферта


Манчестър Сити и ПСЖ шокират Барселона с оферта
Снимка: Getty Images/Guliver

4861 0

Двата европейски гранда Манчестър Сити и ПСЖ са готови да похарчат много пари и през този трансферен прозорец. Два от най-богатите клуба в Европа редовно са сред най-дейните по време на пазара. По всичко личи, че това ще се случи и през предстоящите месеци.

"Yahoo Sport" пише днес, че и двата тима са готови да предложат по 200 милиона евро, колкото е откупната кауза на Неймар, за да преговарят с него. При това положение от Барселона няма как да спрат агента на нападателя да преговаря с Ман Сити и ПСЖ.

Напомняме, че и през миналото лято имаше голяма сага около Ней, който и тогава бе желан от френския гранд. Решението на бразилеца бе да остане на "Камп Ноу", а седмица по-късно той подписа нов договор с клуба до 2021 година. Медиите в Испания дори пишат, че ръководството на каталунците е изключително доволно от представянето на играча и са готови да му предложат специален нов договор, който ще го доближи максимално до заплата спрямо суперзвездата на тима Лионел Меси. Аржентинецът поднови също контракта си и в момента се разписва срещу 1 000 000 евро на седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички