Куман: Бъдещето на Меси не зависи от това кой ще е треньор


Куман: Бъдещето на Меси не зависи от това кой ще е треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

1033 0

Лионел Меси отново е свързан с преминаване в Пари Сен Жермен, като сънародникът му Маурисио Почетино ще поеме ръководството на тима от "Парк де Пренс", но наставникът на Барселона Роналд Куман не смята, че това ще бъде определящ фактор за аржентинеца.

"Не знам дали е вярно за Почетино за ПСЖ. Ако Меси реши бъдещето си, това няма да зависи от треньор", каза Куман по време на пресконференцията преди мача в понеделник.

Меси няма да бъде на разположение да се изправи срещу Eibar във вторник вечерта. "Лео страдаше от проблеми с глезена, затова му дадохме още два почивни дни. Лекарят каза, че след седмица без тренировки ще се оправи".

Тъй като мачът на Ейбар ще бъде последната игра на Барселона през 2020 г., нидерландецът погледна назад към бурната година за света. "Началото на 2020 г. беше спокойно за мен като национален треньор, но тогава имах сърдечни проблеми, COVID. Много съм щастлив в Барселона, но това е и сложно място заради всичко, за което говорихме. Всичко зависи от резултатите и отбора. Надявам се, че през следващата година ще бъдем по-добри по отношение на коронавируса и клуба". 

A Лионел Меси призна и че все още е в шок от смъртта на Диего Марадона и посочи как е научил трагичната вест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички