Лео Меси е бесен, след като "изтече" информация от срещата му с Куман


Лео Меси е бесен, след като "изтече" информация от срещата му с Куман
Снимка: Getty Images/Gulliver

4360 0

Ако имаше едно нещо, което Барселона не можеше да си позволи, то това бе Лионел Меси да стане още по-недоволен. Точно това обаче се случи с аржентинския национал, след като в петък изтекоха подробности за неговата лична среща с Роналд Куман.

Наставникът се срещна с Меси, както и се очаква, че всеки нов треньор ще се види капитана си. Предвид чувствителния характер около бъдещето на Меси на „Камп Ноу“, срещата е била далеч от рутинен обмен на комплименти.

Според Clarim Меси е останал много ядосан, че всичко обсъдено на срещата е стигнало до публичното пространство. От срещата стана ясно, че Меси казал на Куман, че се вижда „повече извън клуба, отколкото отвътре“ по отношение на бъдещето си.

Изданието допълва, че играчът не се сърди, защото е излязло нещо погрешно казано от него, а по-скоро на факта, че RAC1, който публикува историята, е медия, която играе открито в полза на администрацията на Хосеп Мария Бартомеу в Барселона. Четейки между редовете, Меси вярва, че този акт от борда на Барселона е като опит да го изгони от клуба, като го представя като лошия човек, който иска да скочи от потъващия кораб. По-рано също се появи информация, че някои от членовете от борда на директорите в Барса също искат да продадат Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички