Суарес: Ако не съм нужен, заслужавам да ми кажат директно


Суарес: Ако не съм нужен, заслужавам да ми кажат директно
Снимка: Getty Images/Guliver

1374 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес коментира слуховете, че клубът ще се раздели с него. Някои медии в Испания твърдят, че уругваецът не попада в сметките на новия треньор на каталунците Роналд Куман и ще се търси раздяла с него.

"Говори се някои имена, които се споменаха от ръководството на клуба, и за промени, но никой не каза, че те искат да продължат без мен. Ако това е желанието на клуба, би било хубаво, ако отговорният човек поговори с мен директно. От шест години съм в Барселона - това е достатъчно, за да ми се каже директно. Аз също искам най-доброто за клуба и сега планирам да остана. Но ако клубът реши, че съм само разход, няма проблем да поговоря с тези, които взимат решения", заяви 33-годишният нападател.

"Докато разчитат на мен, искам да направя всичко по силите си. Чувствах подкрепа, откакто дойдох тук, това ми дава много сили. Все още не съм разговарял с Куман. Но ако треньорът смята, че трябва да започвам от пейката, няма проблем да помогна на отбора в тази роля, която ми дадат. Все още мога да дам много на отбора", допълва Суарес. А на какви играчи ще разчитат Куман и новият спортен директор Рамон Планес вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички