Легендата на Барселона Самуел Ето'о изуми с прогнозата си за победител на Световното първенство


Легендата на Барселона Самуел Ето'о изуми с прогнозата си за победител на Световното първенство
Снимка: Getty Images/Guliver

3053 0

Една от големите фигури от близката история на Барселона и най-великият камерунски играч в историята - Самуел Ето'о, направи любопитна прогноза за предстоящото Световно първенство в Катар.

Бившият нападател изуми с преценката си, като разкри, че вижда финала на най-големия спортен форум в мач между Камерун и Мароко, от който неговата родина ще излезе победител и ще вдигне бленувания трофей.

"Африка винаги е разполагала с потенциала да направи успешно Световно първенство, но до момента не сме показвали най-доброто си лице", заяви голмайсторът, цитиран от "ESPN". 

"През последните години африканските национални отбори натрупаха достатъчно опит и мисля, че вече са готови не само да участват на Мондиала, а да го спечелят", добави той, след което даде и изненадващата си прогноза.

"Камерун ще спечели Световното във финал срещу Мароко. Не виждам защо да не може да победим. Вярвам, че за да спечелиш Мондиала, не се нуждаеш от чудовища или извънземни, а от добра подготовка, силна психика и щипка лудост", категоричен беше Самуел Ето'о.

Ето защо бившят нападател получи присъда от 22 месеца в затвора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички