Легендата на Барселона Ривалдо изуми: Мондиал 2026 и още нещо ще откажат Лео Меси от Барселона


Легендата на Барселона Ривалдо изуми: Мондиал 2026 и още нещо ще откажат Лео Меси от Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

3683 0

Легендата на Барселона - Ривалдо, охлади мераците на клуба, Лео Меси и всички фенове на каталунците, мечтаещи да видят обратно легендарния аржентинец на "Камп Ноу".

Въпросителните около бъдещето на световния шампион от Катар са много, предвид изтичащия му договор с ПСЖ през юни. Редица специалисти и информатори го свързват с преминаване обратно в испанския колос, но не така смята самият Ривалдо.

Какво би отказало Меси от Барса?

"Международната преса съобщава, че Барселона ще опита да си вземе обратно клубната легенда Лионел Меси. Въпреки това, аз не мисля, че това ще се случи това лято. Въпреки че знам, че и клубът, и играчът желаят силно това да се случи, както и аз, вярвам, че в този късен момент от кариерата му и предвид гръмките предложения като това от Саудитска Арабия, може би ще избере по-спокойното решение, осигуряващо му по-малко напрежение", заяви Ривалдо пред "Betfair" и продължи.

Не е само това

"Това ще му позволи да осъществи усилията си да бъде на следващото Световно първенство през 2026-а година. Поради тази причина, аз мисля, че е по-вероятно нещо подобно да се случи след 2 или 3 години, да приключи кариерата си в отбора. Към този момент, когато клубът е обзет от толкова много проблеми, не виждам как ще се случи", допълни още той.

Меси има получена грандиозна оферта от саудитския Ал Хилал, готов да му осигури рекордните 400 млн. евро годишно. Към момента обаче той отказва в желанието си да продължи по европейските терени. За друга любопитна оферта споделя негов съотборник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички