Барселона вече е далеч от голямата си трансферна цел


Барселона вече е далеч от голямата си трансферна цел
Снимка: GettyImages

2007 0

Барселона претърпя поредно трансферно разочарование, след като научи намеренията на основната си цел, а именно - Нико Уилямс от отбора на Атлетик Билбао.

Решението на Уилямс

Източници, близки до талантливия играч, уверяват, че той би искал да продължи кариерата си далеч от Атлетик Билбао, но той също така вярва, че е все още млад и има дълъг път пред себе си.

Поради това той се отдалечава от Барселона. Неговите преговори за подновяване на контракта му са в напреднала фаза и когато бъдат финализирани, то клаузата му за освобождаване ще бъде увеличена. В момента тя е 40 милиона евро и ще се увеличи леко. "SPORT" твърди, че става дума за сума от порядъка на 50 милиона евро.

21-годишният испанец се появи на радара на редица европейски грандове, като се смяташе, че ще премине в Барса още през лятото на 2023-а година. Дясното крило направи много силен сезон през 2022/23, защитавайки екипа на баските. Той реализира 9 попадения и допринесе с още 6 попадения в 43 мача във всички турнири през изминалата кампания.

Той направи своя дебют за испанския национален отбор през 2022-а година и дори получи повиквателна за Мондиал 22', където "Ла Фурия" отпадна на 1/8-финал след изпълнение на дузпи от Мароко.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси си позволи да сравни Аржентина с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички