Лаутаро Мартинес: Да играя с Меси е мечта


Лаутаро Мартинес: Да играя с Меси е мечта
Снимка: Getty Images/Guliver

2434 0

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес призна, че винаги е мечтал да играе в един клуб със суперзвездата на Барселона Лионел Меси. Аржентинецът има честта да играе с Меси в националния отбор, но изглежда, че се надява да го прави и на клубно ниво.

През миналата година Лаутаро бе усилено свързван с трансфер в Барселона, като се смяташе, че е силно желан на "Камп Ноу". В крайна сметка до трансфер не се стигна, а сега изглежда, че нападателят е готов да остане в Интер за по-дълъг период, отколкото смяташе преди.

"Да играя с Меси беше голяма мечта за мен. Невероятно е да играеш с него. Той е най-добрият футболист в света и аз имам щастието да играя с него в националния отбор. Той е вдъхновение за младите играчи", коментира Лаутаро.

Той обаче посочи, че е близо до нов договор с Интер. "Щастлив съм в Интер, Милано е прекрасен град. Моят агент преговаря с клуба, така че съм спокоен. Искам да давам всичко за отбора, а споразумение ще постигнем", заяви нападателят.

Наскоро Лаутаро разкри качествата, които поставят Меси над всички останали футболисти (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички