Барселона разкри колко дължи на други клубове за трансфери


Барселона разкри колко дължи на други клубове за трансфери
Снимка: Getty Images/Guliver

842 0

С публикуването на годишния финансов отчет на Барселона станаха известни конкретните суми, които клубът дължи на други отбори за скорошни трансфери.

През последните години каталунците са подписали много големи пари, но както показват документите, много от тези плащания все още са непогасени. Общо Барселона дължи 126 милиона евро на клубове в цяла Европа за 19 играчи.

Както показва списъкът, Барселона все още дължи на Ливърпул 29 милиона евро за Филипе Коутиньо в краткосрочен план, докато това се простира на 40 милиона евро в дългосрочен план.

Сума от 16 милиона евро се дължи на Аякс за Френки де Йонг, докато Бордо все още чака десет милиона евро за подписването на Малком. На Бетис се дължат на девет милиона евро за Жуниор Фирпо, докато Гремио може да очаква осем милиона евро за Артур през 2018 г.

Виляреал все още чака 241 000 евро за подписването на Денис Суарес през 2016 г., а Ейбар се дължи на 2,4 млн. евро за опцията за обратно изкупуване на Барселона, упражнена за Марк Кукурела. А на колко възлизат общите дългове - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички