Лапорта: Повечето футболисти искат да играят в Барселона


Лапорта: Повечето футболисти искат да играят в Барселона
Снимка: Getty Images

1588 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта се изказа с увереност за шансовете на своя клуб на трансферния пазар през лятото и по принцип. Всички знаят, че каталунците са във финансова криза все още, но шефът им вярва, че почти всеки футболист, голяма звезда или не, иска да заиграе на "Камп ноу".

"Не искам да говоря за конкретни футболисти, но мога да кажа, че няма да правим нищо, което може да постави клуба под заплаха. Барселона няма да се главозамае. Повечето футболисти искат да отидат в Барселона. Играчите харесват нашия клуб, нашия отбор, нашата философия, нашия подход към работата, нашата визия за футбола. И това е добре", каза Лапорта пред "Mundo Deportivo".

"Те ще трябва да се адаптират към нашите нива на заплати, към икономическата структура на сделките, която позволява да се запази устойчивост", допълни клубният шеф. Ето коя е поредната звезда, която може да подсили Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички