Лапорта обяви новина, която развълнува феновете на Барселона


Лапорта обяви новина, която развълнува феновете на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1345 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира хода на преговорите с капитана на отбора Лионел Меси за нов договор. Както е известно, контрактът на суперзвездата изтича в края на сезона, но думите на Лапорта навеждат на мисълта, че той вече разговаря с аржентинеца по повод ново споразумение. "Всичко, свързано с договора на Меси, върви добре", заяви клубният президент пред "La Sexta".

Според скорошни слухове Барселона е предложила на нападателя договор с по-ниска заплата от тази, която все още получава на "Камп ноу". Той предвижда възнаграждението на 33-годишния Меси да нарасне, когато кризата, породена от коронавирусната пандемия, премине.

Друг пункт от новото предложение предвижда след края на кариерата си аржентинецът да получи предложение да стане посланик на клуба. Лапорта ще се опита да го убеди да остане и с привличането на норвежката сензация Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд).

Лапорта ще се опита да го убеди да остане и с привличането на норвежката сензация Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд). 
Според "Mundo Deportivo" обаче обкръжението на Меси твърди, че той още не е получил оферта за нов договор с Барса. Близките до звездата са изненадани, че информацията за начало на преговорите с най-важния играч на клуба идват в навечерието на финала за Купата на Краля срещу Атлетик (БИлбао). Лапорта ще се опита да го убеди да остане и с привличането на норвежката сензация Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд). Лапорта ще се опита да го убеди да остане и с привличането на норвежката сензация Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд). 

Според "Mundo Deportivo" обаче обкръжението на Меси твърди, че той още не е получил оферта за нов договор с Барса. Близките до звездата са изненадани, че информацията за начало на преговорите с най-важния играч на клуба идват в навечерието на финала за Купата на Краля срещу Атлетик (Билбао). А какъв съвет за бъдещето му даде на Меси треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички