Ла Лига се завръща: Барса или Реал - кой ще бъде новият крал на Испания?


Ла Лига се завръща: Барса или Реал - кой ще бъде новият крал на Испания?
Снимка: Getty Images

6330 0

Елитното испанско футболно първенство Ла Лига се завръща тази вечер с първия мач за новия сезон, противопоставящ отборите на Осасуна и Севиля. В следващите три дни пък ще се изиграят останалите девет мача от кръга, включително и мачовете на двата испански колоса Реал Мадрид и Барселона.

Реал Мадрид започва защитата на титлата 

След като спечели титлата през миналата година, Реал Мадрид е амбициран да стартира силно новата кампания. Само преди няколко дни "кралете" спечелиха Суперкупата на Европа, а в неделя им предстои гостуване на Алмерия. Sesame дава 1.42 коефициент за победа на Реал, а за над 3,5 гола в срещата ставката е 2.36.

Ще вкара ли Левандовски в дебюта си за Барселона?

Що се отнася до Барселона, каталунците направиха много силно трансферно лято, в което се подсилиха с много нови попълнения. На преден план изпъква Роберт Левандовски, от когото се очакват много голове през новата кампания. Sesame предлага 1.23 коефициент за победа на Барса срещу Райо Валекано, а за гол на Левандовски в мача - 1.40.

*Има вероятност Шави да НЕ може да използва Левандовски в мача срещу Райо

Кой ще спечели титлата в Ла Лига?

Sesame предлага и дългосрочни пазари за краен победител в Ла Лига. Букмейкърът дава 2.17 коефициент за Реал да спечели Ла Лига и през този сезон, докато за титла за Барселона ставката е 2.33. Шансовете на Атлетико Мадрирд да спечели Ла Лига пък са оценени с 6.80 коефициент.

*Коефициентите могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички