"Ранно пиле рано кеш прибира": 2 гола аванс и Sesame изплаща на мига!


"Ранно пиле рано кеш прибира": 2 гола аванс и Sesame изплаща на мига!
Снимка: Sesame.bg

4737 0

Ранно пиле рано кеш прибира: да, това не е шега, а факт. Онлайн букмейкърът Sesame става още по-добър и предлага на играчите любимата им функционалност - ранното изплащане. Феновете на футбола и баскетбола най-добре знаят за какво става въпрос, защото едва ли има по-хубаво чувство от това да прибереш пълната си печалба дори още преди да е свършил мачът.

Ранно изплащане в Sesame

Ранното изплащане дава следната възможност на играчите: ако има поставен залог на краен изход преди началото на даден мач и отборът с избраната селекция поведе в резултата с 2:0 (във футбола) и с 20 точки (в баскетбола), то залогът автоматично се превръща в печеливш и печалбата се изплаща веднага.

Това елиминира риска от потенциален обрат в мача, който би довел до загуба за играчите. Във футбола неведнъж сме виждали обрати от 2:0 до 2:2 или дори до 2:3. С ранното изплащане на Sesame обаче играчите няма за какво да се притесняват, защото още при 2:0 те прибират пълната печалба и не е необходимо да изчакват приключването на мача.

Правила и условия

Предложението на Sesame се предлага за единични, множествени, системни и бет билдър залози. За да имат възможност играчите да се възползват от функцията, залогът им трябва да бъде на краен изход 1 или 2 (победа за домакин или гост) в редовното време на мача (за футбол - 90 минути). Залогът задължително трябва да е поставен преди началото на мача.

В кои спортове, турнири и първенства е налично ранното изплащане?

Ранното изплащане в Sesame е предвидено за турнири и първенства във футбола и баскетбола. Във футбола промоцията важи за Първа лига на България, Купата на България (от 1/4-финалите), Суперкупа на България, Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите (от групова фаза), Висша лига, Серия А, Ла Лига, Бундеслига, Лига 1 и др.

В баскетбола ранното изплащане е налично за турнири и първенства като Евролига (от групова фаза), НБА, , олимпийски игри, световни и европейски първенства (без квалификации) и др.

Пълните правила и условия за ранното изплащане могат да бъдат намерени на сайта Sesame.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички