"Заявявам - тук е неговият дом"! Жоан Лапорта с гръмки разкрития за завръщането на Лео Меси


"Заявявам - тук е неговият дом"! Жоан Лапорта с гръмки разкрития за завръщането на Лео Меси
Снимка: GettyImages

2517 0

Положителните сигнали по оста Барселона - Лео Меси не спират. Малко, след като с думите си президентът на каталунците - Жоан Лапорта, обнадежди сериозно всички, желаещи завръщането на легендарния аржентинец на "Камп Ноу", излязоха и негови, дори още по-интригуващи нови такива.

Триумф и още нещо!

Лапорта бе попитан за евентуалното привличане на клубната легенда обратно в редиците на Шави след победата на "блаугранас" над Еспаньол с 4:2 в неделя. Именно тя донесе шампионската титла на Барселона, а след последния съдийски сигнал шефът заяви, че той и колегите му работят по завръщането на Меси.

"Говорих с Лео Меси. Възстановихме връзката си чрез размяна на съобщения. Беше хубаво", коментира Жоан Лапорта пред "TV3 и продължи. 

"Тук е неговият дом"!

"Офертата на Ал-Хилал ли? Барса е Барса. Този клуб може да се съревновава с всеки. В Арабия вършат добра работа и инвестират. Аз обаче заявявам, че Барса е неговият дом. Искаме Лео Меси обратно. Можем да го направим, но няма как да предложим налудничави условия. Така че се надяваме Ла Лига да одобри плана ни и да продължим с новите попълнения", допълни още той.

Пред аржентинеца стои изключително изкусителната оферта на саудитския Ал-Хилал. Тимът от Близкия Изток предлага на суперзвездата на ПСЖ рекордното възнаграждение от 400 милиона евро годишно. Легендарен голмайстор обаче определи приемането на подобно предложение като "жалко".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички