Къде да гледаме каталунското дерби Еспаньол - Барселона?


Къде да гледаме каталунското дерби Еспаньол - Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

2499 0

Тази вечер от 22,00 часа българско време ще се проведе каталунското дерби на Ла Лига между Еспаньол и Барселона. Мачът на стадион "Корнея-Ел Прат" ще бъде предаван пряко по Sport+HD и Max Sport 4.

Двата тима се срещат в различни статуси в шампионата на Испания. Барселона идва като лидер в Ла Лига, а Еспаньол излиза като основният аутсайдер. В последния кръг за 2019 година Еспаньол загуби от Леганес, който беше до този момент последен в класирането. За последно тимът победи у дома през май месец. През настоящия сезон "папагалите" записаха победи у дома само в Лига Европа.

В Барселона също не всичко е наред - у дома тимът спечели 25 от 27 възможни точки, но в гостуванията това не е така. Навън каталунците загубиха три пъти и направиха две равенства. Еспаньол ще бъде без Естебан Гранеро и Себастиан Корчия, а Виктор Санчес и Матиас Варгас са под въпрос. Най-голямата липса за Барселона е титулярният вратар Марк-Андре тер Щеген. Аут са също Артур и усман Дембеле. А каква е добрата новина за Барселона, свързана с тер Щеген, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички