Валверде одобри трансферна цел на Барселона


Валверде одобри трансферна цел на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2329 0

Наставникът на Барселона сподели, че харесва полузащитника на Динамо Загреб Дани Олмо, който е свързван с трансфер в „каталунците“. Испанският футболист хвана окото на Футболна Европа с представянето си в Шампионската лига с екипа на хърватския тим. Олмо започна футболната си кариера именно в Барса, но реши да продължи развитието си в Хърватия, когато бе 16-годишен.

Шампионът на Испания подготвя оферта, според която 21-годишният футболист може да се завърне в родния си клуб след края на сезона, като „каталунците“ са готови да платят 30 милиона евро за талантливия футболист. Самият Валверде бе запитан преди дни какво мисли за играча. „Той е играч, който вече е бил при нас. Той е добър футболист, но в момента се състезава за друг отбор. Така че това са спекулации, а аз не коментирам спекулации. Трябва да сме предпазливи“ каза треньорът на Барселона.

Според информации в Испания първата оферта на „каталунците“ за Дани Олмо е била отхвърлена от Динамо Загреб. А ето кой важен за Барселона играч ще пропусне двубоите за Суперкупата на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички