Къде да гледаме Барселона - Реал Сосиедад в Ла Лига?


Къде да гледаме Барселона - Реал Сосиедад в Ла Лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1762 0

Намиращият се в доста слаба форма испански гранд Барселона ще има поредна тежка задача, след като посреща лидера във временното класиране на Ла Лига - Реал Сосиедад, в един от най-интригуващите двубои от кръга в елита на Испания.

Към момента баските са лидери с 26 точки от 13 мача, но трябва да се отбележи, че вторият - Атлетико (Мадрид), има същият брой точки, но е с цели два мача по-малко. Барселона пък е на 8-а позиция със 17 пункта, но и каталунците са едва с 11 изиграни срещи.

Математиката показва, че ако "блаугранас" вземе и двете си срещи, с които изостава от останалите, положението на тима няма да е чак толкова зле и той ще е само с 3 точки по-малко от кръвния враг Реал Мадрид и ще се настани в топ 4.

Слаба форма и игра на футболистите на Роналд Куман обаче не убеждават, че това ще се случи лесно, а победата над намиращия се във форма Реал Сосиедад изглежда задължителна. Срещата на "Камп Ноу" започва в 22:00 часа българско време, като ще се излъчва пряко по Max sport 4 и Sport+ HD. Ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички