СНИМКА: Разгоненият Куртоа направил дете и на съседката си в Лондон


СНИМКА: Разгоненият Куртоа направил дете и на съседката си в Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

9310 0

Титулярният вратар на Реал Мадрид Тибо Куртоа има доста объркващ личен живот. Според таблоида Daily Star, белгиецът се е оказал баща на детето на бившата си съедка Елза Айзък. Твърди се, че футболистът е започнал да се среща с въпросната жена още по времето, в което играеше за Челси. Двамата са станали любовници, няколко седмици след като Куртоа се е премстил да живее с тогавашната си приятелка Марта Домингес.

В същото време съседката е била омъжена, но се е виждала с вратаря по време на пребиваванията му в хотели преди мач. Жената е заявила, че белгиецът се е опитал да я убеди да направи аборт, когато разбрал, че е бременна.

След като премина в испанския гранд, Куртоа е прекъснал всякаква връзка с Айзък. Според английския таблоид, футболистът и досега отказва да признае бащинството си над малкия Енцо, който е роден през септември 2017 година. Белгийският национал пази за Реал от лятото на 2018 година.

Струва си да се напомни, че през април 2017 година стана ясно, че Тибо Куртоа е зарязал Марта Домингес, докато е била бременна с второто им дете. Причината за това бе връзката му с момичето, на което двойката плащала, за да се грижи за кучето им. Въпросната дама - Дилейни Ройл, е била само на 18 години.

През февруари тази година папараци изловиха, че явно доста разгоненият футболист се среща с красива испанска водеща. Вижте подробности за това в този материал. Няколко месеца по-късно стана ясно, че исполинът е сменил испанката с италиански модел. Става дума за прекрасната Сара Солдати.

View this post on Instagram

Missing summer already 🏝🌞

A post shared by Sara Soldati (@sara.soldati) on

View this post on Instagram

The best freedom is being yourself 🌊

A post shared by Sara Soldati (@sara.soldati) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички