Куртоа призна в кой момент се влюби в Реал Мадрид


Куртоа призна в кой момент се влюби в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2970 0

Въпреки че премина в Реал Мадрид 9 години след като започна професионалната си кариера, вратарят Тибо Куртоа призна, че от много време си е мечтаел да играе за испанския гранд. Всичко, според белгиеца, е започнало, когато е получил за подарък фланелка на Икер Касияс - легендарният вратар на "белите".

"Първите ми спомени от Реал Мадрид са първите мачове на Икер Касияс. Виждаш го като дете и започваш да следиш Реал Мадрид. Майка ми, която работеше като физиотерапевт, имаше пациент, който постоянно ходеше на мачове на Реал. Веднъж той ми подари знаме и фланелка на Икер. От този момент винаги следях клуба и мечтаех един ден да се окажа тук", призна Куртоа, цитиран от официалния сайт на клуба.

"Искам да спечеля всичко, през тази година се борим за всички възможни трофеи. Ние вече спечелихме един и в сряда искаме да напреднем в Купата на Краля. В края на февруари трябва да играем в Шампионска лига срещу силен противник. Много сме доволни, че ще продължим борбата", допълни вратарят. И докато в кариерата на Тибо всичко се подрежда, личният му живот е пълна каша, според слуховете. Вижте подробности в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички