Зидан не завижда на статистиката на Барселона: "Бернабеу" няма да хареса 1000 паса без удар


Зидан не завижда на статистиката на Барселона: "Бернабеу" няма да хареса 1000 паса без удар
Снимка: Guliver/GettyImages

2220 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, сподели, че е наясно какво очакват феновете от отбора, като най-важното е да виждат раздаване от страна на играчите. Зизу не вярва, че привържениците ще са щастливи много пасове, но без удари. Както е известно в последните седмици, след назначението на Кике Сетиен в Барселона, именно тази статистика е сред най-обсъжданите.

"Не съм сигурен, че "Бернабеу" ще хареса да види 1000 паса, но без отправен удар. Всеки отбор има свой стил на игра, а аз съм носил "бялата" фланелка и знам какво искат. Искат да се раздваш докрай на терена, като видят, че си изпотил фланелката, която носиш - това е важно за тях, защото не винаги може да печелиш", заяви Зизу.

"Белия балет" се намира в серия от 19 срещи без загуба във всички надпревари, като в сряда гостува на Сарагоса за Купата на краля. "Преди два месеца нещата не вървяха добре и получихме много критики, а това никога няма да се промени. Искаме да продължим това, което правим в момента". А какво е състоянието на Еден Азар и кога ще се завърне в игра, ето какво сподели Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички