Куриоз! Как Анхел Кореа вкара гол, след като го смениха (ВИДЕО)


Куриоз! Как Анхел Кореа вкара гол, след като го смениха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4108 0

Невиждан куриоз беляза мача между Атлетико Мадрид и Хетафе от испанската Ла Лига. Двата тима завършиха при резултат 1:1 на стадион „Уанда Метрополитано“, като скромният тим се докопа до хикса с единствения си точен удар в двубоя, дошъл след изпълнение на дузпа, реализирана от Енес Юнал.

Прецедентната ситуация възникна при кола за Атлети. В 60-ата минута Анхел Кореа прати топката в мрежата на Давид Сория. До попадението се стигна след корнер, при който кълбото се озова в краката на Тома Лемар. Той изстреля снаряд от дъгата на пеналта, а стражът на гостите се намеси. Топката обаче стигна до 27-годишния аржентинец, който без забавяне я прати в мрежата.

Video edited on Kapwing

Съдийската бригада начело с Матео Лаос първоначално отсъди засада. След продължително преразглеждане на ситуацията от ВАР обаче голът бе признат, защото се оказа, че Кореа е в редовна позиция.

Куриозното идва от факта, че аржентинецът бе заменен от треньора Диего Симеоне веднага, след като прати топката в мрежата на Давид Сория. Официално попадението беше признато в 62-ата минута, когато реферът посочи центъра, което означава, че Анхер Кореа е реализирал повече от минута, след като напусна терена. Иначе той бе заменен от Яник Караско в 61-ата минута.

Така след признаването на гола съотборниците му отидоха при него на резервната скамейка, за да отпразнуват заедно гола за 1:0.

Video edited on Kapwing

Вижте тук подробен репортаж от самия мач между Атлетико Мадрид и Хетафе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички