Купата на Краля по ТВ: Къде да гледаме мача на Барселона?


Купата на Краля по ТВ: Къде да гледаме мача на Барселона?
Снимка: Getty Images

7771 0

Барселона гостува на нискодивизионния Интерсити в мач от 1/16-финалната фаза за Купата на Краля. Едва ли е изненада за някого, че тези два тима не са се срещали до този момент и това ще бъде първият им сблъсък.

Каталунците вероятно ще имат проблеми, ако подценят дуела - само преди часове другият голям испански гранд Реал Мадрид едва-едва надделя над Каресеньо с минималното 1:0.

Още повече, че привържениците на Барселона едва ли ще приемат добре втори пореден неубедителен резултат (особено ако последва отпадане от Купата), след като в първия мач след Световното любимците им завършиха наравно 1:1 в градското дерби с Еспаньол. Това позволи на Реал да изравни тима на върха.

Преди около две седмици Интерсити се справи безупречно за Купата на Краля, след като победи Мирандес, без да допусне попадение във вратата си (2:0). Преди това пък Интерсити отстрани Сирбонеро, като отново не допусна гол (1:0).

Дуелът между двата отбора ще се излъчва пряко по телевизии като COSMOTE Sport, Digi Sport 3 (Румъния), L'Equipe, RTL (Франция), Sport 1 (Чехия), Sport 2 (Унгария), Tivibu Spor, TVP Sport, Veikkaus TV, Ziggo Sport Voetbal, но не и по български канал. Все пак ще можете да следите Барселона за Купата на Краля НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички