Куман: Всички помогнахме на Барселона с намаляване на заплатите


Куман: Всички помогнахме на Барселона с намаляване на заплатите
Снимка: Getty Images/Guliver

1080 0

Роналд Куман говори пред медиите преди двубоя за Купата на Краля на Барселона срещу Райо Валекано в сряда вечерта, като трябваше да вземе отношение и по въпроси за тежкото финансово състояние на клуба. В понеделник се появиха доклади, че общият дълг на Барселона е 1,173 милиарда евро, с краткосрочен дълг от 730 милиона евро, а треньорът на Барселона призна, че това са трудни времена за клуба.

"Отборите страдат финансово заради COVID. Барселона също страда от липсата на туризъм. Всички клубове могат да имат доста лоши цифри финансово в момента. Не само тук.

Не съм виждал играчите, засегнати твърде много от този проблем. Всички сме помогнали на клуба с намаляването на заплатите."

Има съобщения, че заплащането на отбора на Барселона не е навреме, но Куман не е наясно с това. "Не знам дали това е вярно. Ще трябва да попитам. Дотогава не мога да отговоря на този въпрос".  Вижте групата на Барселона за мача с Райо Валекано и там ли е Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички