Барселона намери кой да замени Луис Суарес


Барселона намери кой да замени Луис Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

3947 0

Испанският колос Барселона вече е намерил "заместник" на доскорошния си нападател Луис Суарес. Каталунците са се прицелили в стрелеца на Бенфика Даруин Нунес, твърди американската медия ESPN.

През лятото Суарес напусна "Камп Ноу" след шестгодишен престой, в който доказа, че е един от най-добрите футболисти на своя пост. Уругваецът обаче се раздели с Барселона със смесени чувства, след като ръководството, по негови думи, го е изритало и се е отнесло много некоректно.

Същото това ръководство вече е в оставка, след като преди дни президентът Джосеп Мария Бартомеу я депозира, а клубът се управлява от временен президент. В спортно-технически план обаче Барселона вече търси решение на раздялата със Суарес, като това, изглежда, ще бъде 21-годишния Нунес, който също е уругваец.

Нунес се присъедини към Бенфика едва през това лято от тима на Алмерия. Той вече показва качествата си, като дори вкара хеттрик за Бенфика в Лига Европа срещу Лех Познан. Мениджърът на Бенфика Хорхе Хесус заяви наскоро, че очаква един ден Нунес да бъде продаден за повече от 126 милиона евро - сумата, за която тимът продаде Жоао Феликс на Атлетико Мадрид.

Наскоро Суарес заяви, че единствената цел на ръководството на Барса е била да ги разделят с Лионел Меси (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички