Куман отправи поредното си предупреждение към Барселона


Куман отправи поредното си предупреждение към Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1080 0

Роналд Куман не премълчава това, което мисли, откакто пое поста в Барселона и тази събота не беше изключение, като холандецът открито говори за това как отборът му трябва да бъде подсилен. Той добре осъзнава финансовите затруднения, които клубът изпитва в момента поради пандемията, но също така вярва, че тежкият им график изисква някои нови играчи.

През летния трансферен прозорец той даде да се разбере, че иска да вземе както централен защитник, така и нападател и нито едно от тези трансфери не се осъществи. Сега той отново иска от клуба средства за привличане на играчи преди зимния прозорец да се затвори скоро.

"Винаги съм казвал, че имаме нужда от повече играчи, но всичко зависи от икономическото състояние на клуба. В този смисъл не аз решавам. Говорих с тях и нашите мнения са доста сходни, но ако не можем да го направим, просто трябва да го приемем и да продължим напред.

Има достатъчно качество в отбора, но ако искаме да направим повече, тогава трябва да се подобрим. Имаме нужда от още малко сила на определени позиции в отбора", заяви Куман.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед е "надцакал" Сити и Барселона за подписа на бразилски талант (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички