Куман отговори на Гризман и недоволството от позицията му в Барселона


Куман отговори на Гризман и недоволството от позицията му в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1956 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман отговори на изказването на френския селекционер, че Антоан Гризман не е използван правилно в Барселона. В интервю след двубоя между Франция и Хърватия от Лигата на нациите и нападателят заяви, че Дидие Дешан знае точно как да го използва и това е причината да бъде по-ефективен на терена.

"Говорих с Антоан вчера, защото исках, а не заради това, което каза. Казах му, че мисля за доброто на отбора. Знам, че може да играе отдясно и на други позиции. От всеки игра зависи да се представя по най-добрия начин", заяви Куман.

"По отношение на позицията му, треньорът е този, който определя това. Аз нямам проблеми с Антоан, просто търся най-доброто за отбора. Няма да поискам от играч да изпълнява роля, която е далеч от възможностите му. Не правя това и с Гризман, защото той може да играе отдясно. Разбирам, че вероятно има позиции, които той предпочита, но не можем да играем с двама играчи на позиция 10”, каза още нидерландският наставник на каталунците. А какво провали трансфера на Мемфис Депай в Барселона това лято - вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички