Култов Моуриньо: Аз съм единственият глупак, който си тръгна от Реал Мадрид по собствено желание


Култов Моуриньо: Аз съм единственият глупак, който си тръгна от Реал Мадрид по собствено желание
Снимка: Getty Images/Guliver

2414 0

Сагата около "напускането" на Карло Анчелоти в Реал Мадрид и поемането на поста национален селекционер на Бразилия продължава да е новина, която вълнува световните медии, но въпреки това бившият мениджър на "кралете" и настоящ на Рома - Жозе Моуриньо, не вярва на тези спекулации.

Моу отново разсмя

Специалния е убеден, че италианецът ще подпише нов договор до края на сезона и че ще остане на "Сантяго Бернабеу", като за пореден път направи емблематично и култово изказване, намесвайки и своето име.

"Когато имате страхотен треньор, защо ще търсите нов? Познавам Флорентино, а аз го познавам много добре, казусът е съвсем ясен. Аз съм голям фен на Карло и се надявам това да е успешен сезон и той да подпише нов договор. Не се съмнявам в желанието на Анчелоти да остане, смятам, че в момента, в който Флорентино го повика, ще се стигне до нов договор. И той ще му се обади, това е сигурно", сподели Моуриньо.

"Само луд може да напусне Реал Мадрид, ако клубът иска този човек да остане. И има само един такъв луд човек, това съм аз - след три години ръководството беше толкова решено да ми даде всичко, за да остана, но реших, че е време да си тръгна. Аз съм единственият глупак, който си тръгна от Реал по собствено желание", добави още Специалния.

Жозе прекара 3 години в Реал Мадрид (2010-2013). Настоящият наставник на Рома, заедно с Анчелоти и Зинедин Зидан, са единствените треньори, които са достигнали 100 мача начело на Реал след напускането на Висенте Дел Боске преди 20 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Жозе Моуриньо разплака Салах по време на тренировка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички