Кроос: Рамос е най-добрият капитан, който може да имаме


Кроос: Рамос е най-добрият капитан, който може да имаме
Снимка: Getty Images/Guliver

1318 0

Тони Кроос се изказа много ласково за капитана на Реал Мадрид - Серхио Рамос, като сподели, че е научил много неща от него. Немският полузащитник е категоричен, че лидерският стил на Рамос е различен от всичко, което е изпитвал преди.

"Когато Рамос има мнение, той го изразява за доброто на отбора, без резерви. И това не прилича на нищо, което някога съм виждал. Ето защо, ако говорим за капитани, според мен той е най-добрият, когото можете да имате.  Повече от щастлив съм, че Серхио е мой капитан. Научих много от него и той много от мен също, трябва да се каже. Той е човек, който реагира изключително добре на всичко и чийто глас се чува от всички в клуба", каза Кроос в подкаста Einfach Mal Luppen.

Кроос също похвали наставника на мадридчани Зинедин Зидан, като посочи факта, че французинът е в състояние да държи нещата под контрол. "Той беше страхотен играч и прилага тези знания по отличен начин. И той също е невероятно добър в управлението на тази група звезди. Той познава всички играчи и има всичко, което е нужно да държи Реал Мадрид под контрол".  А как Зинедин Зидан обясни свое странно решение от двубоя с Реал Сосиедад?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички