Победа срещу аутсайдера в Ла Лига, но с големи последствия за Реал Мадрид


Победа срещу аутсайдера в Ла Лига, но с големи последствия за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1067 0

Испанският шампион Реал Мадрид се добра до трудна победа срещу последния във временното класиране на Ла Лига - Уеска. "Кралския клуб" се оказа губещ в резултата, но съумя да осъществи пълен обрат и да стигне до важните 3 точки. Те обаче дойдоха на висока цена.

Реал отпътува за мача с Уеска с едва 17 футболисти. Двама от стартиралите в двубоя обаче няма да бъдат налични за следващата среща - срещу Хетафе във вторник, 9 януари. Тони Кроос е наказан, след като си изкара 5-ти жълт картон за сезона, докато Алваро Одриосола получи мускулна контузия.

Отсъствието на защитника няма да бъде толкова проблемно, защото Едер Милитао се завръща след наказание. Той ще застане в центъра до Рафаел Варан, Ферлан Менди ще си остане отдясно, докато Начо Фернандес ще заеме позицията вдясно на защитата.

В полузащитата единствено Иско има някакъв шанс да се възстанови от контузията и да е на линия за Хетафе. Така един от най-обещаващите таланти в Реал - Антонио Бланко, остава едновременно най-рисковият, но и най-логичният ход от Зинедин Зидан за центъра на терена.

А самият Зинедин Зидан остана доволен от победата над Уеска, като подчерта характера на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички