Кристиано Роналдо тотално обезкървява Реал - пожела от Ювентус да купи...


Кристиано Роналдо тотално обезкървява Реал - пожела от Ювентус да купи...
Снимка: Getty Images/Guliver

3572 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо ще се опита да уреди още един трансфер от Реал Мадрид в Ювентус. След като самият той премина в гранда от Италия срещу 118 милиона евро, сега той е убедил ръководството на торинския гранд да започне преговори за добрия си приятел Марсело.

Бразилският ас на Реал Мадрид е в клуба от 18-годишен, но се превърна в един от най-близките приятели на Роналдо. Те бяха почти неразделни, а в прощалното си слово към Кристиано Марсело загадъчно написа "отново ще играем заедно". От този момент нататък двамата са в постоянен контакт, като Кристиано убеждава левия бранител да го последва и да играе за "старата госпожа".

"Кралския клуб" обаче няма да пусне лесно Марсело. Единственият вариант за подобен ход е играчът да подаде официална молба за трансфер. Това е малко вероятно, тъй като защитникът е втори капитан в отбора и един от най-обичаните играчи в селекцията на Хулен Лопетеги. Освен това Алекс Сандро е титулярен ляв бек в отбора на Масимилиано Алегри, а единственият интерес към него е от Англия, където трансферният прозорец затваря днес (четвъртък).

В Италия обаче са категорични, че тепърва ще започне офанзивата на Ювентус за Марсело. Ювентус има време до 17-и август да финализира сделка за бранителя, защото тогава затваря прозореца в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички