В Италия: ЦСКА прати оферта за играч на Ювентус


В Италия: ЦСКА прати оферта за играч на Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

7234 0

Един от водещите сайтове за информация за трансферния пазар в Италия - Tuttomercatoweb, пусна изключително любопитна новина. Тя гласи, че ръководството на ЦСКА е изпратило оферта до Ювентус за един от играчите на тима, който доскоро се състезаваше за втория отбор на клуба.

Става въпрос за атакуващия полузащитник Стефано Белтраме, който е на 25 години и за последно игра в холандския Гоу Ахед Игълс. Там той беше под наем, като през лятото се завърна в състава на "бианконерите", но беше пратен да тренира с младежката формация до 23-годишна възраст.

Според информацията в Италия, най-близо до подписа на Белтраме е холандският Ден Бош, но намесата на ЦСКА е намалила скоростта на преговорите между двата отбора. Самият играч е харесал предложението да играе за "червените", тъй като ще може да запише мачове и в европейските клубни турнири.

Белтраме има мачове за всички младеждки формации на Италия до 20-годишна възраст, но от 2013 година кариерата му върви надолу. Считан за един от големите таланти на Италия преди години, той се надява, че може да съживи кариерата си с трансфер извън Италия. Той беше част от селекцията на Масимилиано Алегри за турнето в САЩ, като дори взе участие в някои от мачовете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички