Кристиано Роналдо налага "вето" на уволнението на Анчелоти?


Кристиано Роналдо налага "вето" на уволнението на Анчелоти?

1946 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е провел лична среща с президента на тима Флорентино Перес, на която е наложил "вето" на уволнението на Карло Анчелоти, информира "Марка". 

Испанската преса все по-учестено пише, че италианският специалист ще напусне клуба след края на сезона, независимо от това какво постигне до края на кампанията.

Роналдо обаче се е застъпил за своя наставник и по време на ежемесечната среща с президента на "кралския клуб" е заръчал на строителния магнат да не мисли за нов треньор, а да предложи нов контракт на Анчелоти.

В същото време той за втори път се застъпва за втория капитан на "белия балет" - Серхио Рамос, който все още чака ново предложение за договор от клуба, след като отказа нов 4-годишен договор и заплата от 5.5 милиона евро.

Кристиано е бил категоричен пред Флорентино, че трябва да изпълни исканията на Рамос, тъй като бившият ас на Севиля е сред ключовите играчи на Реал Мадрид в последните години. Той за пореден път доказа значението си за отбора, след като игра 90 минути като халф срещу Атлетико и направи всичко по силите си, за да не се забележи липсата на Модрич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички