Карло Анчелоти: Юве вече спечели Серия А, иска и Шампионска лига


Карло Анчелоти: Юве вече спечели Серия А, иска и Шампионска лига
Снимка: Getty Images / Guliver

1549 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти засипа със суперлативи Ювентус, срещу когото "белия балет" ще играе в полуфиналите на Шампионска лига.

"Ювентус е отбор, който разполага с легендарна история, и който се завръща в полуфиналите след 12-годишна пауза. Карат много добър сезона и на практика са спечелили Серия А. Това означава, че главният им фокус ще е върху Шампионска лига", коментира Анчелоти, който е бивш наставник на "бианконерите". 

"Ние вярваме, че ще можем да изпълним мечтата си, която е обвързана с финал и през този сезон. Трябва да играем като този Реал Мадрид, който видяхме срещу Атлетико. Трябва да покажем най-доброто, за да победим. Трябва да играем с ентусиазъм и надежда. Вярваме в победата".

Карло Анчелоти похвали и феновете на Реал Мадрид за атмосферата, която създават на "Сантяго Бернабеу", въпреки че нерядко през 2015 година се чуват доста освирквания срещу отбора. Такива обаче нямаше срещу Атлетико в четъвртфинала.

Феновете ни помогнаха много през миналата година в полуфинала срещу Байерн, имаше невероятна атмосфера. Освен това, те ни помогнаха и срещу Атлетико. На "Бернабеу" атмосферата е невероятна, феновете имат същия ентусиазъм като нашия. Всичко мина отлично до момента и се надявам това да продължи и в полуфиналите".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички