Краен фен помоли Жоао Феликс да контузи Антоан Гризман, младокът отговори перфектно (ВИДЕО)


Краен фен помоли Жоао Феликс да контузи Антоан Гризман, младокът отговори перфектно (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6718 0

Някои привърженици на испанския шампион Атлетико (Мадрид) все още не са простили на Антоан Гризман за напускането му и трансфера в Барселона преди няколко години. Поради тази причина те не приеха особено радостно новината за завръщането му на "Уанда Метрополитано".

А както се е доказало и преди, някои фенове са далче по-крайни от други. Именно такъв заговори младия нападател на "дюшекчиите" Жоао Феликс на тренировъчната база. Запалянкото далеч не си поплюва и директно се обърна към португалеца с думите:

"Жоао, стъпи върху Гризман, трябва да го контузиш, не може положението да е такова, че той да е предпочитан пред теб". Феликс обаче реагира по възможно най-добрия начин и с усмивка на лице заяви: "Трябва да уважавате повече Гризман".

В сряда (15.09) Феликс стартира като титуляр при нулевото равенство срещу Порто в Шампионска лига. Именно този мач бе и първият за Гризман на "Уанда Метрополитано" след завръщането му, като той получи сериозна доза освирквания, когато името му бе изречено.

Вижте подробности от срещата между Атлетико (Мадрид) и Порто в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички