Атлетико и Порто не успяха да си вкарат, Манчестър Сити и Лайпциг не спряха да си вкарват


Атлетико и Порто не успяха да си вкарат, Манчестър Сити и Лайпциг не спряха да си вкарват
Снимка: Getty Images

4528 0

Отборите на Атлетико Мадрид и Порто не успяха да се победят след равенство 0:0 в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига. Двата отбора разочароваха публиката откъм голове, но пък предложиха много битка по терена, която завърши и с червен картон.

Заключителните десет минути на срещата бяха най-интригуващи, когато гол на Мехди Тареми във вратата на Атлетико беше отменен поради засада. В продължението на мача пък Шансел Мангулу от Порто си изкара директен червен картон.

Развоят на срещата със сигурност е по вкуса на Ливърпул, който победи Милан с драматичното 3:2 в другия мач от група В. И докато Порто и Атлетико не успяха да си вкарат попадения, то Манчестър Сити и РБ Лайпциг буквално не спряха да си вкарват. Финалистът в Шампионска лига надви немския тим с изумителното 6:3 като домакин.

За Лайпциг Кристофър Нкунку отбеляза хеттрик, докато Анхелино беше изгонен десетина минути преди края на срещата. За Сити пък се разписаха шестима различни голмайстори - Аке, Мулер (автогол), Марез, Грийлиш, Кансело и Жезус. Гол на Феран Торес пък бе отменен заради засада.

Аякс и Спортинг Лисабон също не разочароваха откъм попадения, макар и повечето от тях да бяха във вратата на португалците. Аякс надви Спортинг с 1:5 като гост, като Себастиан Алер се отчете с четири попадения. 

Резултати от всички мачове от Шампионска лига в сряда:

Бешикташ 1:2 Дортмунд

Шериф 2:0 Шахтьор

Атлетико Мадрид 0:0 Порто

Интер 0:1 Реал Мадрид

Брюж 1:1 ПСЖ

Ливърпул 3:2 Милан

Манчестър Сити 6:3 Лайпциг

Спортинг 1:5 Аякс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички