Коутиньо отхвърли информациите за трансфер: Мисля само за Барселона


Коутиньо отхвърли информациите за трансфер: Мисля само за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1163 0

Футболистът на Барселона Филипе Коутиньо отхвърли възможността да се завърне във Висшата лига това лято, настоявайки че е щастлив в Барселона и иска да остане при каталунците. Бразилският полузащитник изпитва затруднения с това да попада постоянно сред титулярите на Ернесто Валверде, след като се пристигна на „Камп Ноу“ от Ливърпул през януари 2018.

"В моите мисли е само и единствено Барселона. Завръщане в Англия не влиза в плановете ми. Това е моят втори сезон тук. Спечелих вече няколко трофея, но аз винаги съм бил амбициозен и изискващ от себе си човек. За това, искам още и още титли. Но съм щастлив. Исках да играя в Испания и съм в най-добрия клуб в страната“.

Коутиньо започна като титуляр в 19 от 31 мача през сезона в Ла Лига и бе сред стартовите единадесет на Валверде при успеха над Атлетико Мадрид с 2:0, което остави „дюшекчиите“ на 11 точки от „блаугранас“ в битката за шампионската титла. За тимът предстои гостуване на Манчестър Юнайтед в първи четвъртфинален сблъсък от Шампионска лига в сряда вечер.

А кой клуб е готов дори на революция, за да вземе халфа, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички