Просто не се спира: Лионел Меси с пореден рекорд в Испания


Просто не се спира: Лионел Меси с пореден рекорд в Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

3049 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси просто не може да спре да записва рекорди срещу името си. Ла Пулга направи това и вчера, когато той и съотборниците му спечелиха домакинството си на Атлетико Мадрид с 2:0.

Вчерашната победа на "Камп Ноу" бе под №335 в кариерата на Меси в Примера Дивисион. По този начин той изпревари легендата на Реал Мадрид Икер Касияс, който има 334 успеха в Ла Лига с екипа на "белия балет".

В последните месеци аржентинецът просто не спира да записва името си в историята на испанския футбол. Той успя да задмине големия си съперник Кристиано Роналдо по голове в Топ 5 първенствата на Европа. Освен това Меси вече е играчът на Барселона с най-много победи в Испания, а на скоро се превърна в първия играч, който вкарва поне 30 гола в 11 поредни сезона.

Във вчерашната среща Барселона се приближи с още една крачка към поредна титла в Испания. Тимът на Ернесто Валверде имаше затруднения в спечелването на мача, въпреки че един час игра с човек повече на терена. Диего Коща бе изгонен с директен червен картон, а защо може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички