Кошмарът за Реал Мадрид и титуляр на отбора няма край! Поредна контузия


Кошмарът за Реал Мадрид и титуляр на отбора няма край! Поредна контузия
Снимка: Getty Images

2361 0

Реал Мадрид постигна много ценна победа с 2:1, дошла след обрат в последните секунди над Валенсия. По този начин "кралския клуб" застана еднолично на върха в класирането. Но все пак даде голяма жертва още в 25-ата минута.

Десният краен защитник Дани Карвахал бе принудително заменен тогава от Лукас Васкес, въпреки че това бе едва 5-ият му мач след завръщането от контузия. Той започна сезона с травма и не бе на линия за своя тим за първия двубой срещу Алавес, но се завърна за Леванте на 22 август.

Испанското издание "Марка" отбелязва, че смяната може и да е просто застраховка от Карло Анчелоти, но всички са на тръни в Реал да не става въпрос за нова мускулна контузия.

Голямата цел за сезона на Карвахал бе да оставя кошмарната минала кампания зад гърба си. Тогава той изкара 5 контузии и бе аут от игра за 190 дни, като изпусна 36 от общо 52-та мача на "кралския клуб" във всички турнири.

Сега той се присъединява към Тони Кроос, Дани Себайос, Мариано Диас, Ферлан Менди, Марсело и Гарет Бейл, които са с травми. А наскоро Карло Анчелоти даде сведения за контузията на Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички