Кошмарна новина за Анчелоти се потвърди, Арда Гюлер пък се контузи отново


Кошмарна новина за Анчелоти се потвърди, Арда Гюлер пък се контузи отново
Снимка: GettyImages

1700 0

Испанското издание AS съобщи най-актуалните новини от спортно-техническо естество в Реал Мадрид. След успеха над Брага в Шампионска лига през седмицата феновете се запитаха кои са новите контузени в тима.

Какви са лошите новини този път

Още преди началото на двубоя стана ясно, че Кепа получил травма на загрявката и на негово място стартира Лунин. Очертава се украинецът да е титуляр през следващите три седмици, колкото ще отсъства испанецът. 

Добрата новина в това отношение за "кралете" е задаващата се пауза за националните отбори, по време на която натоварванията на Кепа ще бъдат ограничени. Така той ще може да се възстанови пълноценно и по-бързо. Конкретно вратарят със сигурност изпуска домакинството на Валенсия утре, а вероятно и след това срещу Кадис и Наполи. 

По-фрапантна е информацията, че другото лятно попълнение - Арда Гюлер, е получил отново травма. Той постоянно се лекува през последните месеци и още не е дебютирал за "кралете". За него бяха платени над 20 милиона евро на Фенербахче през лятото, но Анчелоти не иска да рискува здравето му. 

През последните седмици попадна на два пъти в групата на "кралете", но остана резерва, какъвто ще е случаят и в събота. Отново се отлага дебютът на младока, който така и не получава шанс да покаже на какво е способен. 

Вижте с кой актуален голмайстор на Реал Мадрид се разминал Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички