Контузии притесняват Реал Мадрид преди решаващите двубои за сезона


Контузии притесняват Реал Мадрид преди решаващите двубои за сезона
Снимка: Getty Images

1844 0

Пред Реал Мадрид предстоят определящи сезона няколко седмици, тъй като се стремят към успех в Шампионска лига и Купата на Краля. Те ще се изправят срещу Осасуна във финала на Купата на Краля следващата събота, като първият мач от полуфиналите на Шампионска лига е срещу Манчестър Сити на "Сантяго Бернабеу" само три дни по-късно.

Двубоите, които ще определят сезона на Реал Мадрид

Вече има съмнения относно възстановяването на Давид Алаба и Лука Модрич за двата мача. А Sport информира, че и Винисиус Жуниор, и Родриго са претърпели удари при победата на Реал Мадрид над Алмерия в събота. Винисиус получи удар в коляното по време на мача, което доведе до смяната му. Родриго пък бе забелязан, че са му сложени кърпи с лед след двубоя.

Остава да видим дали и двамата ще бъдат на разположение за следващата събота, но е малко вероятно някой да играе срещу Реал Сосиедад във вторник като предпазна мярка. Винисиус така или иначе няма да играе на "Сан Себастиан", след като получи 10-и картон за сезона срещу Алмерия. Реал Мадрид ще иска отчаяно и двамата играчи да бъдат на разположение, докато се подготвят за решаващите седмици от сезона. В Испания пък се появи информация, че продажбата на Ферлан Менди се е превърнала в основна цел пред Анчелоти и Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички