Конте прекали: Поиска продажбата на ключов за Реал играч


Конте прекали: Поиска продажбата на ключов за Реал играч
Снимка: Getty Images/Guliver

4049 0

В Испания разкриха още едно от сериозните изисквания на Антонио Конте към Флорентино Перес, за да поеме Реал Мадрид. "Football Espana" обаче не отбелязва дали заради него италианецът се отдалечава от треньорския пост на "Сантяго Бернабеу", или президентът е бил склонен да изпълни условието.

Става дума за това, че бившият мендижър на Челси е искал клубът да продаде една от емблемите си сред играчите - капитана Серхио Рамос. 49-годишният Конте настоявал това да се случи още през зимния трансферен прозорец.

СНИМКА: УЛОВИХА РАМОС ДА ПЛАЧЕ СЛЕД ТРЕТИЯ ГОЛ НА БАРСА В ЕЛ КЛАСИКО

Причината за такъв неочакван изходящ трансфер не е слабата форма, в която се намира защитникът. Според изданието италианският треньор е искал да получи пълен контрол над съблекалнята на "белите", заради което е искал да се отърве от играча с най-голяма власт в съблекалнята на Реал. Междувременно испанският национал направи гаф, който може да изпорти властта му в съблекалнята. Повече за това четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички