Ловрен: Аз съм сред най-добрите в света, Рамос греши по-често от мен


Ловрен: Аз съм сред най-добрите в света, Рамос греши по-често от мен

2919 0

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен показа добро самочувствие. Хърватинът призна, че смята себе си за един от петимата най-добри на този пост. Ловрен посочи още, че капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос допуска повече грешки от него.

"Казах, че съм един от най-добрите. Не съм казвал, че съм най-добрият. Вероятно влизам в топ 5 на защитниците. Посочете играч, който ще играе финал на Шампионска лига, а месец по-късно - във финала на Световното първенство. Аз съм вторият такъв в Англия след Тиери Анри. Проверил съм. Макар че загубих и в двата финала, заслужавам уважение", посочи хърватинът, цитиран от "Copa90".

ЛОВРЕН: ЗАВЕДОХ ЛИВЪРПУЛ НА ФИНАЛА В ШАМПИОНСКА ЛИГА, АЗ СЪМ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ

"Не съм казал нещо невярно, макар и моите недоброжелатели да мислят различно. Никой не е идеален. Хората често обръщат внимание на твоите грешки, а пропускат доброто. Не съм заслужил толкова много омраза", добави Ловрен.

"Вземете един Серхио Рамос - той прави повече грешки от мен. Въореки това в Реал никой не гледа грешките, ако отборът печели с 5:1 или 5:2. На мен не ми върви. Когато греша, ние задължително губим с 0:1. Но няма страшно. Без грешки нямаше да съм там, където съм сега", откровен бе защитникът на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички