Кой ще замени Бускетс? Големият въпрос пред Барселона има отговор


Кой ще замени Бускетс? Големият въпрос пред Барселона има отговор
Снимка: Getty Images

3239 0

Поредното име, което се свързва с Барселона, е това на полузащитника на Уулвърхямптън Рубен Невеш. Каталунците са си набелязали звездата на английския тим отдавна.

Мениджърът на Барса Шави вижда в Невеш перфектния заместник на Серхио Бускетс в дългосрочен план. От „Камп Ноу“ вече са влезли в контакт с 25-годишния португалец и се очаква да отправят оферта към отбора на „уулвс“ за полузащитника им, твърди Daily Mail.

„Блаугранас“ обаче не се единствените, които се интересуват от услугите на португалеца. Ювентус също се надява да подпише с Невеш. Манчестър Юнайтед и Арсенал пък са направили опит за привличането на футболиста през януари, отправяйки оферти близо до 45 милиона паунда, но до сделка така и не се е стигнало.

Самият Невеш е обвързан с Уулвърхямптън до 2024 година. Футболистът е пропуснал едва 3 мача от началото на сезона, което го прави ключов за тима от Западен Мидландс. Дефанзивният халф се намира в страхотна форма и се наслаждава на ролята си в схемата на своя мениджър – Бруно Лаже.

ВИЖТЕ ОЩЕЕто какво каза президентът на клуба относно футболните звезди в Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички