Кои са четиримата любимци на Луис Енрике в Испания


Кои са четиримата любимци на Луис Енрике в Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

2208 0

Луис Енрике бе назначен на поста селекционер на Испания след провала на тима на Световното първенство в Русия. До момента бившият треньор на Барселона е записал четири мача и колегите в Испания вече са разгадали кои са четиримата любимци на Енрике.

Според "Marca" той има по един такъв на всеки пост на терена и това са Давид де Хеа, Серхио Рамос, Саул Нигес и Родриго. И четиримата имаха ключови роли в мачовете за родината си от както Енрике е начело и по всичко личи, че около тях ще се гради следващото поколение на световните шампиони от 2010 година.

На вратарския пост по всичко личи, че специалистът няма две мнения по въпроса. Там твърдо стои Де Хеа, който макар слабото представяне на Мондиал 2018, сега е повече от стабилен. В защитата обаче имаше множество ротации ,а този, който не загуби мястото си е капитанът на тима Серхио Рамос. Халфът на Атлетико продължава да дирижира средата на терена, записвайки участие във всеки един от мачовете до сега, в които Енрике води тима. Родриго пък е новият №9 на Испания, като бележи голове и до момента има 261 минути за родината си от последната треньорска смяна до сега. 

АНТИРЕКОРДЪТ НА ИСПАНИЯ СЛЕД ТЕЖКОТО ПОРАЖЕНИЕ ОТ АНГЛИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички