Завръщане?


Завръщане?

1870 0

Легендарният страж на Реал Мадрид и Испания - Икер Касияс, който продължава да твори история на терена с изявите си за Порто, може и да се завърне в испанския национален тим, твърди испанското издание "AS", позовавайки се на сигурни източници.

Според материала, бившият капитан на "ла роха" се е свързал лично с Луис Енрике, който пое Испания след края на Мондиал 2018. Той е израизил желанието си да се завърне в тима, ако това се наложи заради контузии или заради опита, с който Касияс разполага.

От своя страна бившият треньор на Барселона, който има сериозен респект към Касияс, е обяснил на бившия ас на Реал, че шансовете му са равни с тези на Давид Де Хеа и Кепа Аризабалага, които са двамата предпочитани под рамката на вратата в Испания.

Вратарят на Порто Икер Касияс се е свързал със селекционера на Испания Луис Енрике, за да му заяви готовността си да играе за „ла Форуя“, твърди AS.

Енрике и Касияс са играли заедно в националния на Испания по време на Евро 2000 и Мондиал 2002. Касияс е футболистът с най-много мачове за световния шампион от 2010 година – 167, а освен това беше капитан на отбора по време на последната европейска титла на тима през 2012 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички